PROBOSS Video

Dagene er lange og arbeidet er krevende. Ved intensiv bruk av maskiner som traktorer, snittere, teleskoplastere, anleggsmaskiner og gaffeltrucker, er sittekomforten for til sjåføren nøkkelen til en ergonomisk og trygg arbeidsplass.

Utviklet i samarbeid med faglige eksperter og kompetente partnere i bransjen, lever våre seter opp til de høyeste kvalitetskrav. Materialer av høy kvalitet fra Tyskland og komponenter fra verdens førende produsenter, sørger for god og ikke utmattende sittekomfort.

PROBOSS-seter stiller høye krav til ergonomi og kvalitet, og at forholdet mellom pris og kvalitet er i topp. Derfor tilbyr vi seter i forskjellige design og prisklasser som gjenspeiler den nyeste teknologien, og kan utvelges etter at de er tilpasset sjåførens og maskinens individuelle krav.

Den nye PROBOSS-serien starter med tre luftfjærede seter, der du ved våre basismodeller sitter like komfortabelt som i high-end seter. Det ergonomiske setet og ryggstøtten, såvel som polstringen med luftkanaler, garanterer perfekt sittekomfort selv under mange timers intensivt arbeid. Den innebygde korsryggstøtten sørger for ergonomisk sittekomfort, og det elegante designet med gjennomtenkte detaljer, pluss et høykvalitets stoffbetrekk, høyner valiteten i et hvert førerhus.

De nye PROBOSS setene er velegnet til små og mellomstore kjøretøy. PROBOSS-sortimentet utvides gradvist i de kommende måneder med flere Premiummodeller og tilbys kun via våre forhandlere. Vi ønsker deg lykke til med salget.
INDIVIDUELL SITTEKOMFORT

Sjåførens behov er i fokus ved setene fra PROBOSS. Den justerbare korsryggstøtten, finjusteringen av rygglenet såvel som de valgfri armlenene sørger for ikke trettende arbeid. Med setetrekk i høy kvalitet Made in Germany, garanterer vi også polstringens holdbarhet på lang sikt.


LAVFREKVENT FJÆRING

Med den innovative lavfrekvente fjæringen, tilbyr PROBOSS-seter deg den beste sitte- og kjørekomforten, reduserer skadelige svingninger ogforhindrer at setet vipper når du jobber i åkeren.
STØRRE LØPERULLER

Takket være de store løperuller på tross av den kompakte konstruksjonen, garanterer alle PROBOSS seter at fjæringssystemet fungerer problemfritt og er ekstremt robust. Rullene våre er mindre følsomme for støv og skitt og oppnår betydelig lengre levetid.


KOMPAKT TILPASSET HØYDE

Alle PROBOSS seter kjennetegnes ved at de har en ekstremt kompakt høyde og et særlig lavt Seat Index Point (SIP). På tross av den lave totalhøyden, har alle PROBOSS setene utmerket svingningskomfort.
KOMPONENTER OG MATERIALER I HØY KVALITET

For den beste setekomfort valgte vi komponenter fra ledende tyske og europeiske produsenter. Vi garanterer de høyeste kvalitetsstandarder og funksjonalitet på alle PROBOSS seter.


KOMPATIBILITET

PROBOSS-setene er kompatible eller kan bygges inn i seter med følgende betegnelse: LS95H1 / 90A (R), MSG95G / 721 til 741, MSG95GL / 721 til 741, MSG95A / 721 til 741 og MSG95AL / 721 til 741.