Vi er bransjens samarbeidspartner

Som grossist av reservedeler i original- og OEM-kvalitet til nesten alle merker, er vi klar til å bistå forhandlere innen landbruk, skogbruk, hage- og anleggsmaskiner, med ypperlig service og produkter i toppklassen, i hele Europa. Vi stiller høye krav til produktene våre, medarbeiderene og ikke minst våre leverandører. Våre produkter gjennomgår konstant kvalitetskontroll. Dette garanterer at alle GRANIT Parts produkter har samme høye standard som fabrikkvalitet. Vi hjelper forhandlerene våre med service, marketing og etterutdannelse. Dermed når vi vårt felles mål, nemlig å øke konkurranseevnen og framtidssikre virksomheten. .

Vi tilbyr mye mer enn bare reservedeler!

Som bransjespesiallist tilbyr vi ikke bare et enestående sortiment av reservedeler, men også dyktige og kompetente medarbeidere innen landbruk, anleggs- og skog/hage/park området. Med denne servicen styrker og utvikler vi reservedelesforretningen og servicetilbudet hos forhandlerene våre. Vi tilbyr forhandlerene alt fra marketingkonsepter til butikksinventar, og alltid teknisk kompetent rådgivning. Vi holder også etterutdannelse for dine medarbeidere, fra verkstedet til reservedelelageret.

31.580 kunder har tillid til os.
I hele Europa.

GRANIT sender varer i hele Europa, fra sentrallageret i Heeslingen. Med datterselskaper i Østerrike, Sveits, Holland, Belgia, Frankrike, Italia, Spania, Danmark, England, Polen og Tjekkia såvel som importører i Irland og Ungarn, kan forhandlerene være sikker på at vi har kunnskap og kontakter i deres eget område. Vi har 72 konsulenter og 8 KAM-er, som besøker og gir råd til våre forhandlere i hele Europa, samt 2 salgssjefer i Heeslingen som tar seg serlig av storkunder og våre innkjøpsselskaper.