Bliv GRANIT Forhandler

Bli GRANIT Forhandler. Mer enn 18.000 forhandlere i hele Europa har tillitt til våre ytelser. Som GRANIT Forhandler får du og bedriften din gavn av følgende fordeler:
  • Et enormt sortiment av reservedeler, deriblant originaldeler, fra Europas største reservedelelager
  • En personlig og kompetent kundeservice
  • Bransjens desidert beste kataloger, og suksessrike marketingkonsepter som styrker forhandleren i kampen mot direkteselgere
  • Kvalitetstestede internettløsninger, der forhandleren står i sentrum.
  • Teknisk støtte i GRANIT Servicesenter, så har du altid en hjelp i bakhånd
Bli GRANIT Forhandler. Send oss en e-post eller ring oss.

Omfattende understøttelse
til forhandleren

Det er en hjertesak for oss at vi kan tilby fohandleren materiale av høy kvalitet, som de igjen kan gi ut til sluttbrukerene sine. Vi sender regelmessig ut kataloger av høyeste kvalitet. Kataloger som: Det Beste Til, Classic Parts og Leketøy –kan du få med din egen forhandlerlogo. Regelmessig får du også oppdaterte tilbudsflyers og brosjyrer som perfekt avrunder konseptet. Ved varesortimentet, ligger fokuset på bondens behov, f.eks. dersom kundens primære behov ligger rundt stall og landbruk. Dermed kan du annonsere, som forhandler under eget navn, direkte til kundene dine med et omfattende utbud av varer. Dette vil hjelpe deg i konkurransen mot dine direkteutbydere.

Det Beste Til...

Katalogen Det Beste Til er nøkkelen til et suksessrikt reservedelesalg, og marketing direkte til kunden. Med denne katalogen kan forhandleren eller smeden tilby kundene et bredt spekter av varer, som også selges av direkteutbydere, og dermed styrke din bedrift ute i ditt område.

Profilering av butikken din

Med GRANIT Shop systemer, vil forhandleren styrke inntrykket av sin kompetente og proffesionelle virksomhet. GRANIT Shop systemer tilpasses alltid den enkelte forhandlerens butikk, for å understreke virksomhetens profilering, presentere produkter oversiktlig overfor kundene og skape mersalg. Med det moderne Shop systemet setter vi nye standarder for butikksdesign.