LED-TEKNOLOGI


Utskifting av standardlykter med LED-frontlykter gir forskjellige fordeler, som en bedre lyseffekt, lang holdbarhet, lavt strømforbruk og en dagslys lignende farge som er behagelig og ikke så utmattende for øynene. Men det er alikevel også andre parametre.

FARGETEMPERATUR
Når du skifter fra standardlykter til LED-frontlykter gir det deg forskjellige fordeler, som en bedre lyseffekt, lang holdbarhet, lavt strømforbruk og en dagslys lignende farge som er behagelig og ikke så utmattende for øynene. Det er også mange andre parametre ved LED-frontlykter, som lysfargen, som kalles Kelvin (K). Grunnleggende kan du skelne mellom tre områder med fargeoppfattelse: Varm hvit (< 3300 K), nøytral hvit (3300-5000 K) og dagslys (> 5000 K). En lysfarge som ligner dagslys sikrer bedre opplysning av arbeidsområdet og mindre utmattende arbeide, dette skal tas i betraktning før utskifting. Her får du et innblikk over de viktigste funksjoner, du skal overveie når du velger en lyskilde.

LUMEN
Lumen (lm) kalles også lysstrøm og beskriver, hvor mye lys en lyskilde sender ut, i en 360 grader vinkel rundt lyskilden. Det må skilles mellom teoretisk og effektiv lumen. Ved teoretisk lumen, er der snakk om er de teoretisk mulige lumen, som kan oppnås med den innebyggde LED-teknologi. Den effektive lumen verdi opplyser om hvilket lysoutput en arbeidslykt faktisk kan levere.

IP-KLASSE
IP-klassen forklarer evnen til å motstå inntrengning av faste partikler og vann/væske. Hos GRANIT får du LED lykter med den høyeste IP-beskyttelsesklasse IP69K. LED pærer på dette niå er støvtette og beskyttet mot inntrengende vann, ved rengjøring med høytrykksrenser.

VÅR BROSJYRE TIL LED-LYS

LED-lys er mer, enn bare et tilbud som gir lys i den mørke årstiden. I denne brosjyren finner du ikke bare alt om vårt nye og omfattende utvalg av LED-lys, men også en masse nyttig viten, som hjelper deg og dine kunder i fremtiden, når du skal velge den riktige belysning. I LED-brosjyren finner du nyttige og detaljerte forklaringer på de viktigste tekniske faguttrykk, som lumen-, Kelvin- og IP-klasser, og forklaring på alle piktogrammer, disse vises også på emballasjen. I tillegg finner du de tilhørende piktogrammer og en illustrasjon av lysdiagrammet til alle lykter. Dette gir deg og kundene dine muligheten til å bedre vurdere, gi råd og sammenligne lyktene før du velger den riktige artikkel. I tillegg til nyttig info finner du selvfølgelig også mange spennende produkter, rundt emnet LED. Her gir vi deg en komplett oversikt over hele vårt LED-sortiment. Vi har utvidet vårt GRANIT LED program, med mer enn 28 nye arbeidslykter og frontlykter inkl. tilbehør. Du kan alltid finne den riktige lykt til forskjellige merker og produsenter hos oss, via produsent/typesøk eller med et originalnummer. >> til brosjyren

PRODUKTKATEGORIER


ROTORBLINK /ADVARSELSBLINK

til produktet

ADVARSELSLYKTER

til produktet

ARBEIDSLYKTER

til produktet

FRONTLYKTER

til produktet

BAKLYKTER

til produktet

MAGNETLYKTER

til produktet

FORBINNELSER

til produktet

BUTIKKS DISPLAY

til produktet

PRODUSENT TYPESØK

Med produsent/typesæk finner du garantert den riktige reservedel. Her kan du spesifikt søke etter produkter fra en bestemt produsent, eller type. For å gjøre dette skal du bare velge produsent. Inntast så type, eller velg type direkte fra listen. Søket viser deg så alle reservedeler til den valgte produsent /type. Test produsent/typesøk for å finne den passende LED-lyskilde! >> til produsent/typesøk

VÅRE BRUKSOMRÅDER