GRANIT PARTS våren

 

Våren kommer før du venter det, og plutselig er det travelt i åkeren og i hagen. I den nye brosjyren GRANIT PARTS våren finner du alt du trenger til våronna. Uansett om det gjelder høykvalitets slitedeler til jordbearbeiding fra GRANIT ENDURANCE CARBIDE, LED-arbeidslys til de dagene tingene tar litt lenger tid, eller små og store hjelpere til hagearbeid. Her finner du alt du behøver for en god start på våren. Gjør klar maskinene dine for en deilig vår, og så kan du nyte sommeren.

 

Verkstedet ditt har kanskje også bruk for en vår-oppgradering, med verkstedsvognen "Ultra Heavy". Verkstedsvognen og innsats settet er fra vårt eget merke GRANIT BLACK EDITION. Kvalitets verktøy til både hobbymannen og den profesjonelle brukeren.

GRANIT PARTS VÅREN

GYLDIG TIL 30/06/2021

Last ned

KOMFORTEN TIL FORSKJELL

 

Seter fra PROBOSS sørger for en ergonomisk og sikker arbeidsplass, hele sesonen. Sjåførens behov er i fokus på alle seter fra PROBOSS Den justerbare korsrygg støtten skåner ryggen, finjusteringen av rygglenet og armlener som kan tilføyes, sørger for utrettelig arbeid. Med setetrekk i høy kvalitet Made in Germany, sørger vi også for at polstringen holder i mange år.                

Opplev de nye setene fra PROBOSS så kan du gå våren og sommeren behagelig i møte.

Høyfaste og slitesterke jordbearbeidings verktøy

 

Vår nye produktlinje ENDURANCE CARBIDE ble utviklet til å overgå disse forventningene. Til våre nye slitedeler, har vi kun brukt materialer som er skreddersydd til landbrukets særlige krav. GRANIT ENDURANCE CARBIDE serien har nesten alt, fra grubber-/stubbharvspisser, vinge- og gåsfotskjær til freserkniver og sortimentet utvides løpende. Utvikling og produksjon i tett samarbeid med produsenter av verktøy til minedrift og asfaltfresere i Tyskland.

Til GRANIT ENDURANCE CARBIDE produktene

RETT OG SLETT KRAFTIG VERKTØY

 

Ved våres BLACK EDITION verktøy legger vi særlig vekt på hvert trinn i produksjonskjeden og på premium kvalitet. Som ved verktøyene våre, kjennetegnes den nye Ultra Heavy verkstedsvognen fra GRANIT BLACK EDITION ved høy kvalitet, de beste materialer og perfekt forarbeid. Med en massiv arbeidsplate i tre, samlet belastningsevne på maks. 520 kg og utallige oppbevaringsmuligheter blir den hurtig en uunnværlig del av verkstedet ditt.

Her finner du din nye verkstedsvogn

Din kontakt

Kunde- og reparasjonsservice, marketings understøttelse og en effektiv logistikk gjør oss til en sterk partner for forhandlerne våre, innen landbruk, skog, hage og park, anleggsmaskiner, hydraulikk samt industriell transport. Vi står gjerne til rådighet for eventuelle spørsmål. du kan ringe oss på ✆ 22337080

Not yet a customer?