GRANIT Parts - Våre verdier

For oss er den kontinuerlige utviklingen av selskapet vårt og kundenes tilfredshet like viktige. GRANIT - forhandlerens samarbeidspartner, er nå og i fremtiden vårt mål og vår motivasjon.

Kvalitet er viktig for oss.

Hos GRANIT kombinerer vi høy belastningsstyrke, holdbarhet og pålitelighet. Vi kombinerer kvalitet med attraktive priser, fordi vi er forhandlerens samarbeidspartner. For at det kan fortsette å være slik, jobber vi konstant på å forbedre oss og våre tilbud til forhandleren.

Teamwork er nøkkelen til suksess.

Vår medarbeidere er vår største styrke, og er årsaken til vår suksess. Et godt arbeidsmiljø og lojale medarbeidere, skaper perfekte rammer som du som kunde kan dra fordel av.

Engagement er enda en nøkkel til suksess.

Vennlighet, rettferdighet, kompetanse og arbeidsglede er viktig for oss. Det vi vil og det vi gjør, gjør vi fordi vi brenner for jobben vår. Slik skaper vi nære forhold til våre forhandlere.

Tiden er en avgjørende faktor.

Kundetilfredshet er viktig for oss. Vi ønsker et tillitsfullt samarbeid og langsiktige partnerskap. Dette oppnår vi først og fremst gjennom hurtig levering.

Gå dine egne veier.

Som familieselskap følger vi våre egne veier, for å fortsette på den økonomiske utviklingen av selskapet vårt. Denne suksessen er fundamentet for vår fortsatte utvikling.

Dette kan kanskje interessere deg også:

GRANIT App

mer info

Våre fordeler

mer info

Vårt logistikksenter

mer info