GRANIT logistikk - Fra Heeslingen til Europa

Fra vårt sentrallager i Heeslingen leverer vi til verksteder og forhandlere over hele Europa.

 

240.000 forskjellige varer er tilgjengelige døgnet rundt, på vårt 90.000 m² store sentrallager. Hos oss finner du Europas største reservedeleprogram: Originaldeler til kjente produsenter, reservedeler fra verdens førende OEM-leverandører og identiske kvalitetsreservedeler. Med vårt eget merke GRANIT Parts, tilbyr vi deg også kvalitetsprodukter til fornuftige priser.

 

For å sikre oss denne førende posisjonen, skal vi være hurtige, pålitelige og det til en attraktiv pris. Fordi vi bare kan overbevise med et samlet resultat.

 

Hos GRANIT Parts bestreber vi oss alltid på, en hurtig og pålitelig levering, til rimelige priser og det uansett størrelse og verdi av ordren. Samtidig kan alle kunder benytte seg av individuell hjelp og skreddersydde løsninger fra os. I tillegg garanterer vi våre kunder, at ordrer som er lagt før kl 15, blir sendt avgårde samme dag. Fordi vi vil at du alltid skal kunne stole på oss.

 

Vi vil fortsette å oppfylle dette målet i årene som kommer. Derfor jobber vi kontinuerlig på den fremtidige vekst, ved konstant å utvide lageret vårt.

Vårt toppmoderne sentrallager i Heeslingen, vil i framtiden suppleres med oppførelsen av enda et lager i Tholey, som vil ta seg av de sydlige områder, men samtidig frigjøre kapasitet i Heeslingen. Vi vil derfor ha tilstrekkelig lagringskapasitet de neste årene. Men kortere leveringsruter garanterer samtidig hurtige forsendelser og hurtig levering av varer i framtiden.

 

Men naturligvis har våre medarbeidere innen logistikk også avgjørende betydning for dette. Med deres hjelp klarer vi å få rundt 40.000 leveranser på vei hver dag. Takket være deres arbeidsinnsats og en optimal logistikk har vi vært i stand til løpende å øke vår leveringsprocent til i øyeblikket over 98%. Vi stopper ikke her, vi vil fortsatt jobbe på dette hver dag. Og vi blir stadig bedre.

Dette kan kanskje interessere deg også:

GRANIT App

mer info

Våre verdier

mer info