Skog, hage og park - alt for profesjonelle og hobbygartnere

Å tilbringe tid i naturen, i parken eller i din egen hage er en av de mest populære måtene og boltre seg på om våren og sommeren. For at du skal ha glede av dette, er det brukt mye tid og krefter på parker og hager over hele Europa. Men for at alt skal vokse og blomstre, kreves det mye jobb, og det forenkles med det rette utstyret. Dette er ikke lenger begrenset til bare hageslanger, spader, redskaper, gressklippere og hekkesakser. Automatisering og mekanisering er også kommet til Europas hager og parker. Dette gjør dette segmentet ekstremt attraktivt i for GRANIT forhandlere. Ikke bare skogs-, park- og landskapspleie har brukt motoriserte eller elektriske hageverktøy, i årevis har vanningsanlegg og kunstvanningssystemer blitt benyttet i hager og parker. Også i den hagen hjemme, er batteridrevne hageverktøy blitt nesten uunnværlige.Alltid oppdatert med GRANIT PARTS

Ikke bare skogs-, park- og landskapspleie har brukt motoriserte eller elektriske hageverktøy, i årevis har vanningsanlegg og kunstvanningssystemer blitt benyttet i hager og parker. Også i den hagen hjemme, er batteridrevne hageverktøy blitt nesten uunnværlige. I tillegg vil suksessen med robotgressklippere, spesiellt i den private sektor, kun bli større i den nærmeste fremtid. Installeringen av forskjellige vanningssystemer blir også et stadig viktigere og mer etterspurt emne i private hager pga. klimaendringer med økende tørre perioder om sommeren. Den stigende mekaniseringen ved park- og hagearbeid samt det dermed voksende segment av hageteknologi gir forhandlere og spesialverksteder en god mulighet for å øke omsetningen. Dette gjør at forhandlere kan søke nye målgrupper, som er villige til å foreta investeringer. På grunn av høyere omkostninger ved batteridrevne hageverktøy stiger etterspørslen etter reservedeler også markant. Områder med robotgressklippere og kunstvanning er også en god utvidelse til verksteder. Disse produktene krever under alle omstendigheter profesjonell hjelp og rådgivning, samt et omfattende tilbehør. Fra grenseledninger til vannforskruninger, slanger som kan legges under jorden samt regnsensorer, er det mange muligheter for flere forretninger. Reparering og utskifting av slitedeler eller vedlikehold og oppbevaring av robotgressklippere gir også forhandlere og verksteder mulighet for å utvide deres servicetilbud.

Stort sortiment

Høytytende kvalitetsreservedeler og tilbehør til gode priser!

Hurtig levering

Bestillinger plassert innen kl 14 sendes avgårde samme dag!

Profesjonell service

Kompetent rådgivning fra eksperter og en profesjonell verkstedsservice!

GRANIT PARTS - din partner innen hageteknologi

I de senere år har GRANIT markant utvidet sortimentet innen hageteknologi, for å imøtekomme dette voksende markedet. Vi gir forhandlere og verksteder adgang til tilbehør og reservedeler fra mange OEM produsenter, samt attraktive alternativer fra vårt eget merke GRANIT Parts. Uansett om det gjelder den profesjonelle sektor eller hobbyfolket, tilbyr vi våre forhandlere et bredt sortiment direkte fra én enkelt leverandør.

Katalog 7: Skog, hage og park

til katalogen

Robotgressklippere, grensekabler, installeringssett og tilbehør

til sortimentet

GRANIT servicesenter

mer info

Din kontakt

Kunde- og reparasjonsservice, marketings understøttelse og en effektiv logistikk gjør oss til en sterk partner for forhandlerne våre, innen landbruk, skog, hage og park, anleggsmaskiner, hydraulikk samt industriell transport. Våre tekniske rådgivere står klar til å hjelpe deg hvis du har spørsmål. Du kan nå våre tekniske rådgivere på ✆ 22337080.

 

Er du ikke kunde hos oss enda?