Gaffeltruck - til alt, som skal stables

Det er umulig å forestille seg en verden uten lager- og logistikk: Gaffeltruck. Også innen landbruket har de små lastekjøretøy lenge vært en nyttig hjelp. Siden disse er et viktig instrument innen transport og logistikk, eller ved transport av tunge gjenstander rundt på gården, er det også stor etterspørsel av reservedeler. Inntil nå har dette markedet i Europa vært avhengig av noen få utbydere. GRANIT bryter denne unike posisjonen ved utvidelsen av sortimentet, slik at vi også omfatter reservedeler til gaffeltruck. Siden introduksjonen av katalog 16 har våre forhandlere og verksteder mottatt reservedeler fra GRANIT til de mest kjente gaffeltruck produsenter. Til førende merker som Jungheinrich, Linde, Still og BT kan kundene våre finne reservedeler hos GRANIT Parts, til attraktive priser. Men det er ikke bare prispresset på de originale deler, som lettes for forhandlerne våre, men også sortimentet utvides. Med reservedeler til gaffeltruck fra vårt eget merke GRANIT PARTS får du også adgang til produkter av høy kvalitet, som forhandlere og spesialverksteder kan tilby et pålitelig alternativ til originaldeler.

Vi fortsetter med å utvide - Fordi GRANIT sortiment skal tilby det største utvalget

Det nye GRANIT sortimentet dekker alle områder innen reparasjon av gaffeltruck. Alt fra batterier, lys hen til kjøretøys konstruksjon og flyerkjeder samt hydraulikk og servicesett. Med gaffel-finner i GRANIT webshoppen tilbyr vi også kundene våre et nyttig verktøy til rådgivning og salg. De relevante emner velges automatisk her ved hjelp av ISO / FEM-klasse, med den ønskede bredde og lengde på gaflene. Utvidelsen av sortimentet gjør det også interessant for GRANIT forhandlere å ta gaffeltruck med i deres sortiment. Som GRANIT forhandler rummer det nye segmentet ikke bare eksisterende kunder, men åpner også for andre kundegrupper. Med det store GRANIT sortimentet av originaldeler samt alternativer fra vårt eget merke, er våre kunder nå foran konkurrentene.

Katalog 16: Gaffeltruck

til katalogen

GRANIT servicesenter

mer info

Vi er forhandlerens samarbeidspartner.

Kunde- og reparasjonsservice, marketings understøttelse og en effektiv logistikk gjør oss til en sterk partner for forhandlerne våre, innen landbruk, skog, hage og park, anleggsmaskiner, hydraulikk samt industriell transport. Vårt GRANIT Team for området Anleggsmaskiner & teleskoplastere er klar til å hjelpe deg. Ta direkte kontakt på Kontakt.

 

Er du ikke kunde hos oss enda?