MAKSIMAL YTELSE

LAGET I TYSKLAND MED GRANIT ENDURANCE CARBIDE

 

Med starten av innhøstingssesongen tenker de fleste bønder allerede på følgende jordarbeiding. Fordi optimal stubbbehandling er viktigere enn noen gang i åkerbruket i dag. Hjelp kundene dine med skjærspisser fra GRANIT ENDURANCE CARBIDE for å skape ideelle forhold for den påfølgende avlingen.

 

GRANIT ENDURANCE CARBIDE karbidverktøy produseres i Tyskland av vei- og gruvespesialister. Takket være en spesiell lodde- og herdeprosess er skjærepunktene våre svært slitesterke. Materialer av høy kvalitet som sjelden finnes fra andre leverandører på markedet, manuelt arbeid og mange års erfaring i produksjon gjør denne komplekse prosedyren mulig. Under utviklingen av våre GRANIT ENDURANCE CARBIDE-produkter har vi alltid basert våre produkter på testing i bruk Resultatet er en serie som tåler de tyngste belastningene på lang sikt, gir langsiktig dimensjonsstabilitet og sikrer et jevnt godt arbeidsmønster med samme arbeidsdybde. Den praktiske testen i GRANIT-produktreferansen viser: for slitedeler i jordarbeiding er våre overlegne i henhold nesten alle andre ettermarkedsprodukter.

 

I tillegg til skjærspisser , inkluderer GRANIT ENDURANCE CARBIDE-serien også plogdeler, meiselskjær, andefotskjær og klippeverktøy for skogbruk.

Potet- og betedyrking

til sortimentet

Skogklippere og steinknusere

til sortimentet

Produktanbefalinger

Vi er her for deg!

 

 

Kunde- og reparasjonsservice, marketings understøttelse og en effektiv logistikk gjør oss til en sterk partner for forhandlerne våre, innen landbruk, skog, hage og park, anleggsmaskiner, hydraulikk samt industriell transport. Vi står gjerne til rådighet for eventuelle spørsmål. du kan ringe oss på ✆ 22337080

 

 

 

Become a customer