GRANIT PARTS - forhandlerens samarbeidspartner

Vi støtter idag mer enn 40 000 forhandlere og verksteder i hele Europa. Siden GRANIT Parts ble grunnlagt i 1996 har kompetanse, engagement og passion kjennetegnet vår og våre kunders jobb. Med i alt 24 avdelinger over hele verden kommer vi også tettere på kundene våre.

 

Som en av de førende europeiske grossister innen reservedeler og tilbehør i landbruksbransjen, med en all-brand strategi, profiterer forhandlerne våre av det største sortimentet i branchen, med over tolv millioner produkter. Du finner dem alle i webshoppen vår, og i våre brosjyrer.

 

Vårt mål er å være forhandlerens foretrukne samarbeidspartner, og styrke den lokale forhandler som er tett på kundene. Derfor bistår vi også forhandleren med et bredt spekter av servicetilbud. Dette består av en effektiv logistikk, kompetente råd, reparasjonshjelp/-tjenester, skreddersydde butikkssystemer samt testede salgsfremmende foranstaltninger, både til bruk online og i forretningen din.

 

Med høy pålitelighet, hurtig levering og kvalitetsgaranti, er GRANIT en leverandør, du alltid kan stole på. GRANIT stiller de høyeste kvalitetskrav til alle sine produkter, sine ansatte, og sist men ikke minst sine leverandører.

 

Vi er overbeviste om, at vi som familievirksomhet har masse å tilby forhandlerne våre, fordi vår modell for suksess er tillitsfullt samarbeid og et langt partnerskap. Derfor møter vi alltid våre forhandlere i øyenhøyde, fordi det er den eneste måten vi kan vite hva som er viktig for deg.