GRANIT Parts står som alltid for den enestående kvaliteten fohandlerne våre stoler på. Uansett om det er produkter fra vårt eget merke GRANIT eller andre kjente leverandører, tilbyr vi alltid våre kunder det beste vi har. Med denne motivasjonen har vi også utviklet dette nye BLACK EDITION verktøyssortimentet. Verktøyet i BLACK EDITION-Line dvs. premium kvalitet til en gunstig pris, får du bare hos våre GRANIT Forhandlere. BLACK EDITION-LINE kombinerer materialer av høy kvalitet med maksimal belastning og moderne nytenkende design.

 

Altså gir dette nye sortimentet oss muligheten for å oppfylle de høyeste standarder, såvel som å gi kundene våre kraftige verktøy til ethvert bruksområde, enten du er proff eller hobbymekker med smak for kvalitet. For å sikre kvalitetsløftet vårt, kontrolleres verktøyet fortløpende i vårt interne GRANIT Kvalitetssenter i Heeslingen, og også eksternt fra det Tekniske Universitet i Bremen og andre testinstitutter.

 

Sett med pipe- og skrunøkler i høy kvalitet, skrutrekkere, bits og vinkelnøkler og tenger, hammere og skruestikke utgjør BLACK EDITION startsortiment. Alle verktøy som fås som sett, kan også kjøpes enkeltvis. Vi har også tilbehør som tommestokk, målebånd og verkstedsvogner i det moderne BLACK EDITION designet. I tillegg utvides BLACK EDITION sortimentet løpende, noe som gjør det til et alternativ til alle forhandlere.

 

Alle aktuelle og framtidige verktøyer i BLACK EDITION Line, finner du som som sedvanlig i GRANIT Webshop eller i GRANIT Appen.


Hva gjør BLACK EDITION unik

 

 

 

Krom-Vanadiumstål

Ekstremt robust med høy slitestyrke

Brukes til pipenøkler og adaptere samt

kombinasjonsnøkler i BLACK EDITION sortimentet.

 

 

 

 

 

 

Herdet S2 stållegering

Ekstra lang holdbarhet

Brukes til bits, skrutrekkere og

vinkelnøkler i BLACK EDITION sortimentet.

 

 

 

 

 

 

Krom-molybden stål

Kan brukes til ekstremt høye belastninger

Brukes til kraftpiper, vannpumpetenger i BLACK EDITION sortimentet.

 

 

 

 

 

 

2-komponent grep

Sikkert grep takket være store, fargede kontaktflater på håndtaket

Optimal kraftoverføring

 

 

 

 

 

 

Opphengs skinne

Verktøykasse

Rullepose

Bitboks (med fargede markeringer)

Plastholder til vinkelnøkkel sett

 

 

 

 

Eksklusivt design

Alle produktene i BLACK EDITION-serien

har en umiskjennelig, moderne design

 

 

 

 BLACK EDITION verktøyAnbefalinger fra BLACK EDITION sortimentet