Landbruksteknikk - alt hva vi brenner for

Landbruket idag står over for stadig voksende oppgaver. Klimaforandringer og de mange miljøbestemmelsene vi skal overholdelse, fremskynder i stigende grad den teknologiske utvikling innen landbruket. Den stigende digitaliseringen i landbruket, hjelper ikke bare med å overvåke prosesser som hjelper med å oppfylle forskjellige krav, men fremfor alt sørger den for et mer effektivt arbeid. Det betyr også høyere utbytte med mindre tidsforbruk. Nye regler, endring i etterspørselen av fødevarer, bæredyktighet osv. stiller enorme krav til landbruket. De stadig større maskinene og redskapene, som er utstyrt med veldig kompleks teknologi for å gjøre bondens jobb lettere. I tillegg til disse fordelene, medfører dette også mer komplisert vedlikehold og reparasjoner, som det er vanskelig å gjøre selv. Det er her i stigende grad behov for forhandlere og verksteder.

GRANIT PARTS - forhandlerens samarbeidspartner

Og det er her, GRANIT kan hjelpe våre forhandlere: Vi sørger for at forhandlerene våre har adgang til Europas største utvalg av reservedeler. I GRANIT Webshoppen kan våre forhandlere finne reservedeler og tilbehør, fra forbruksvarer til spesial reservedeler. På denne måten kan vi understøtte landbruk i hele Europa.

 

Men det er ikke bare på reservedeler vi er førende i Europa. Den effektive GRANIT logistikken, med Europas største sentrallager sørger for at forhandlere og verksteder mottar varene hurtig. På denne måten gir vi vårt bidrag til en effektiv og frem for alt hurtig service. Fordi i moderne landbruk er det ikke kun behov for hurtighet i høstsesongen, men nesten hele året rundt.

Stort sortiment

Høytytende kvalitetsreservedeler og tilbehør til gode priser!

Hurtig levering

Bestillinger plassert innen kl 14 sendes avgårde samme dag!

Profesjonell service

Kompetent rådgivning fra eksperter og en profesjonell verkstedsservice!

Alt til landbruket fra én leverandør

Men selvfølgelig er landbruket ikke bare den nyeste moderne teknikk. Hjertet vårt banker også for de utallige traktorer, landbruksmaskiner eller veteran maskiner, som fortsatt kjører rundt derute. Disse maskinene er også viktige og krever like omfattende og pålitelig vedlikehold som de nye moderne maskiner. Og derfor vil vi også i morgen gjøre alt vi kan på dette område. Fra originale reservedeler til duplikater av reservedeler som ikke lenger er tilgjengelige på markedet, vi tilbyr deg et omfattende sortiment av reservedeler og ytelser i vårt kunde- og servicesenter.

Kataloger til landbruket

til sortimentet

Classic Parts katalog

til katalogen

GRANIT servicesenter

mer info

Vi er forhandlerens samarbeidspartner.

Kunde- og reparasjonsservice, marketings understøttelse og en effektiv logistikk gjør oss til en sterk partner for forhandlerne våre, innen landbruk, skog, hage og park, anleggsmaskiner, hydraulikk samt industriell transport. Vårt GRANIT team for området landbruk står klar til å hjelpe deg. Ta direkte kontakt på Kontakt.

 

Er du ikke kunde hos oss enda?