GRANIT Parts - Vi er forhandlerens samarbeidspartner

Service, tillit og kvalitet er nøkkelbegrepene som vi måler oss med i det daglige. Og vi vet, at god service gir kundetilfredshet. Vi holder vårt kvalitetsløfte. Vi jobber daglig på å fortjene din tillit, slik at et forretningsforhold blir et sterkt og vedholdende partnerskap.

Stort sortiment

Høytytende kvalitetsreservedeler og tilbehør til gode priser!

Hurtig levering

Bestillinger plassert innen kl 14 sendes avgårde samme dag!

Profesjonell service

Kompetent rådgivning fra eksperter og en profesjonell verkstedsservice!

GRANIT Parts

understøtter 40.000 forhandlere og verksteder i hele Europa. Siden GRANIT Parts grunnleggelse, har vi kjennetegnes ved kompetanse, engagement og lidenskap. Med 24 avdelinger over hele verden, kommer vi også tettere på kundene våre.
mer info

Våre verdier

For oss er den kontinuerlige utviklingen av selskapet vårt og kundenes tilfredshet like viktige. GRANIT - forhandlerens samarbeidspartner, er nå og i fremtiden vårt mål og vår motivasjon.
mer info

Vårt logistikksenter

Hurtig og pålitelig levering til en konkurransedyktig pris. Med 90.000 m² i Heeslingen, har GRANIT det største sentrallager til reservedeler i Europa. 40.000 forsendelser forlater lageret vårt daglig, som svarer til en leveringsprosent på 98%.
mer info

Vårt servicetilbud

Vi tilbyr våre kunder mer enn bare et omfattende sortiment. Vår service inkluderer også et bredt spekter av tilbud. Fordi vi vil gjøre alt for at kundene våre skal lykkes.
mer info

Dette kan kanskje interessere deg også:

GRANIT App

mer info

GRANIT Shop System

mer info

GRANIT servicesenter

mer info